Porady Miasto
Prawo
Historia
Rozrywka
Książki
Turystyka
Reportaż
Jesteś tutaj > Strona główna > Forum > Sprzęt > Rodzaje rowerów

Rodzaje rowerów

2013-06-06 12:44 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rodzaje rowerów
Po przeczytaniu całej podanej tu tabelki mam wrażenie, że rodzaje rowerów to tylko "halucynacja spowodowana niedożywieniem"... Rozumiem iż rower triathlonowy to jakikolwiek rower używany przez triathlonistę?
2013-08-19 10:11 użytkownik [niezalogowany] napisał:
manetki
jak mogę dopasować manetki do roweru zgodnie z tylnią zembatko
2014-04-06 10:07 użytkownik [niezalogowany] napisał:
rower dla osoby niepełnosprawnej
poszukuję tandemu trójkołowego dla osoby niepełnosprawnej intelektualnie, otyłej. Rower ma pełnić funkcję rehabilitacyjną oraz ma być sposobem na życie. Proszę o pomoc. Z poważaniem Aleksandra Poloczek
2015-01-04 12:10 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rodzaje rowerów
Po przeczytaniu całej podanej tu tabelki mam wrażenie,że rodzaje rowerów to tylko "halucynacja spowodowana niedożywieniem"... Rozumiem iż rower triathlonowy to jakikolwiek rower używany przez triathlonistę?
2015-01-23 11:29 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rower Triatlonowy
Rower dedykowany do triatlonu to "rower czasowy", czyli szosowy do czasówek. W najbardziej wyrafinowanej formie triatlonowy będzie sie różnił troszkę geometrią w stosunku do czasowego. jednak czasówki powyżej 100 km zdarzają się rzadko, a kolarz po czasówce nie biega. Chodzi o oszczędzanie pewnych grup mięśni na bieg, trochę inne położenie stopy na pedale. Ale to oczywiście w tych rowerach powyżej 30 tys zł., gdzie bike-fitting nie polega na znalezieniu rozmiaru i ustawieniu roweru do zawodnika, ale wykonaniu roweru pod zawodnika. Normalny rower tego typu nazywa się czasowy/triathlonowy i wygląda zupełnie inaczej niż szosowy.
Ja tu widzę 1000 podziałów rowerów MTB, a rowery trekkingowe też różnią się szczegółami w zależności od zastosowań.
2015-02-27 14:50 użytkownik [niezalogowany] napisał:
ale idiota
zamiast "w" jest napisane "s"
2018-07-12 14:33 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Roweru nie można dedykować
To znaczy można, jeśli jest on dziełem sztuki, to wtedy mozna go dedykować ukochanej żonie, albo mężowi stanu. Do czego, np do triatlonu, to rower mozna co najwyżej przeznaczyć.
2018-11-28 09:42 użytkownik [niezalogowany] napisał:
rower
dobra
2019-01-23 09:40 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rodzaje rowerów
https://lepszytrener.pl/blog-trenera/rodzaje-rowerow-jakie-dwa-kolka-wybrac-dla-siebie

Fajne opisy odnośnie rodzajów rowerów :)
2019-02-17 13:26 użytkownik [niezalogowany] napisał:
qqq
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
2019-03-12 14:08 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Warzne pytanie
Czy ROwerem szosowy mozna jezdzic po trawie?????? :O
2020-12-03 20:33 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Dziękuje
Bardzo wam dziękuję za pomoc mogę zrobić projekt z lelcji
2020-12-03 20:34 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Dziękuje
Bardzo wam dziękuję za pomoc mogę zrobić projekt z lelcji
2021-01-20 12:50 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rowery
Rowery dzielimy na Elektryczne , Górskie , Sztosowe , Bicykle , Miejskiec, Turystyczne , Cruise
Liczba pozycji: