Porady Miasto
Prawo
Historia
Rozrywka
Książki
Turystyka
Reportaż
Jesteś tutaj > Strona główna > Forum > Porady > Rowerzysta i psy

Rowerzysta i psy

2016-08-25 21:46 użytkownik [niezalogowany] napisał:
facebook.com/28cali
Psy+rower=gaz pieprzowy. KONIEC.
2017-09-26 19:47 użytkownik [niezalogowany] napisał:
rower a pies
Ja wożę nóż ze sobą na wypadek ataku psa.
2018-04-18 17:16 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rowerzyści proszą się o wpierdol
Specjalnie przyspieszają na widok psa. Ciekawe że taki ***** nie boi się że dostanie pewnego razu kijem jak ktoś go sobie zapamięta
2018-05-11 16:30 użytkownik [niezalogowany] napisał:
sierściowe zapalenie mózgu widzę w pełnej krasie
Sierściowe zapalenie mózgu udziela się mocno. Nikt nic złego psom robić nie chce i nie zamierza podczas jazdy, ale skoro pies mnie atakuje i straszy bez powodu, to mam prawo się obronić BO OBAWIAM SIĘ O SWOJE ZDROWIE I ŻYCIE, do jasnej cholery.
Kwestia tego, czy to petarda, gaz, czy nóż... Nóż jest kiepski bo wymaga kontaktu, gaz działa na bliską odległość, ale nieumiejętne użycie może poskutkować obezwładnieniem samego siebie; a petardę można rzucić, psa przestraszy, a krzywdy nie wyrządzi, ale jest mocno niepraktyczne jej odpalenie w czasie jazdy (zwłaszcza na wiejskich wyboistych drogach, gdzie jazda bez trzymanki nie wchodzi w grę).
2019-03-08 21:48 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Rowerzysta i psy
Mój sposób na pieski.
Dajemy mu się przebiec i gdy jest na wysokości tylnego koła zajeżdżamy mu drogę. Piesek zwalnia i zaczyna gonić nas z drugiej strony. Na wysokości tylnego koła ponownie zajeżdżamy mu drogę. 95% odpada po drugim manewrze, pozostałe potrzebują trzeciego. Pieski rzadko atakują z przedniej półsfery, wolą gonić.
2020-03-23 00:01 użytkownik [niezalogowany] napisał:
Секрет евреев: Еврейские мужчины лечат простатит за 2-3 недели!
Один раз в жизни! Раз и навсегда! Узнаем как... http://bit.ly/3bqeXp9
Liczba pozycji:
1 2